Inschrijven

Timmerdorp in Nesselande 2019

We zijn al weer bezig met de voorbereidingen voor Timmerdorp 2019. Helaas is het nog niet mogelijk om je op dit moment als in te schijven. Hou deze wel pagina goed in de gaten.

 

Aanmelden alleen of per groep

Voor het Timmerdorp moet je je van tevoren aanmelden. Je kunt dat alleen doen, of in een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Geef in dat geval de groepsnaam op in het aanmeldformulier. Met je groep ga je onder begeleiding aan de slag om een mooie hut te ontwerpen en te bouwen.

 

Veilig werken met handgereedschap

Je werkt met handgereedschap. Voor hout wordt gezorgd, en er zijn ook mensen om je te helpen als het even niet lukt en om te kijken of het wel veilig is wat je maakt. Omdat veiligheid belangrijk is zijn er wel een paar regels. De belangrijkste vindt je hier.

 

De kosten zijn … ook dit is nog niet bekend

En daarvoor krijg je hout, gereedschap, begeleiding, drinken, snacks en bovenal een onvergetelijke ervaring! Mochten de kosten toch een belemmering vormen om deel te nemen dan zorgt de gemeente voor subsidie.

 

Er valt wat te winnen

Er zijn weer prijzen voor de mooiste hut, de slimste hut en de beste samenwerking.

 

 

Aanmelden, zodra het mogelijk is, doe je zo

Aanmelden kan later hier, zowel voor kinderen als vrijwilligers. Voor timmerdorp zijn er veel vrijwilligers nodig. We vragen ouders/verzorgers dan ook om 1 dagdeel te helpen per aangemeld kind. Hoewel timmerdorp van dinsdag tot donderdag duurt, hebben we vrijwilligers nodig van maandag tot en met vrijdag, ook voor het op- en afbouwen. We rekenen op jullie steun!